Kolorowa sałatka z pomidorkami i kukurydzą

Sposób przygotowania:

  1. Mix sałat podziel na mniejsze kawałki i przełóż do miski.
  2. Ser sałatkowy pokrój w kostki, szczypiorek drobno posiekaj, pomidorki koktajlowe opłucz pod bieżącą wodą i przekrój na pół, odcedź kukurydzę i wszystkie składniki dodaj do mixu sałat.
  3. Wyciśnij sok z połowy pomarańczy, dodaj ocet balsamiczny i polej całą sałatkę.
  4. Na koniec dodaj kiełki i posyp mixem ziaren do sałatek.

Przepis wyróżniony w Konkursie Sałatkowym na fanpage’u bakalcom.Autor: Justyna Mordon

Naszych produktów szukaj m. in. w:

Dołącz do nas na Facebooku

Konkursy, nowości, eventy - chcesz być na bieżąco?
Wpisz swój e-mail.

Zapisz się na newsletter!

Przejdź do strony